Lukiopaikan vastaanottaminen

Etelä-Tapiolan lukioon valittujen nimet julkaistaan aikaisintaan 17.6.2021 osoitteessa  www.espoo.fi/lukiovalinnat niiden hakijoiden osalta, jotka ovat hakulomakkeessa antaneet siihen luvan. Jos olet Opintopolun hakulomakkeella antanut oman sähköpostiosoitteesi, saat sähköpostiisi linkin henkilökohtaiseen tuloskirjeeseen, josta näet valintatilanteesi. Samassa sähköpostissa on myös linkki, jonka kautta voit ottaa paikan vastaan sähköisesti.

Voit tulla myös paikan päälle Etelä-Tapiolan lukioon ottamaan vastaan opiskelupaikkasi. Koululla on vastaanotto 17.6. ja 18.6. klo 09:00-15:00 välisenä aikana ja koulun tutorit ovat opinto-ohjaajan kanssa paikalla ohjeistamassa lukio-opintojen aloittamista.

Aloittavilta opiskelijoilta tarvitaan myös vahvistus alustavista ainevalinnoista. Sen voit tehdä vastaamalla tämän linkin takaa löytyvään Google Forms-lomakkeeseen.

Opiskelupaikka on vastaanotettava 1.7.2021 mennessä.

Yhteisvalinnan tuloksiin liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä rehtori Anni Virnekseen. Parhaiten hänet tavoittaa sähköpostilla tai tekstiviestillä. Rehtorin puhelinnumero on 040 6393990. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi at espoo.fi.

Koulu alkaa ensimmäisen vuositason opiskelijoiden osalta keskiviikkona 11.8.2021 kello 9.00 (yleislukio ja IB-linja).

Oppivelvollisuuden laajentamisen myötä maksuttomuus koskee myös lukionsa aloittavien opiskelijoiden oppimateriaaleja ja kannettavaa tietokonetta. Maksuttomuus koskee nuoria, jotka suorittavat perusopetuksen oppimäärää 1.1.2021 tai sen jälkeen. Espoon kaupunki tarjoaa kaikille opiskelijoille kannettavan tietokoneen (Lenovo Thinkpad E14 Gen 2 Intel -prosessorilla), jonka opiskelija saa halutessaan käyttöönsä lukio-opintojensa ajaksi. Kaupunki hankkii myös tarvittavat oppikirjat, pääsääntöisesti digilisensseinä. Mikäli opiskelija haluaa digikirjan lisäksi hankkia itselleen myös paperisen oppikirjan, tapahtuu se perheen omalla kustannuksella. Etiksen kirjalistat löytyvät kotisivuilta. Mikäli opiskelija ei halua käyttöönsä kaupungin hankkimaa laitetta vaan haluaa hankkia oman tietokoneen, on sen oltava yhteensopiva Abitti-koejärjestelmän kanssa. Tässä YTL :n ohje tietokoneen hankinnasta.

TOIVOTAMME KAIKKI UUDET ETISLÄISET JA HUOLTAJAT LÄMPIMÄSTI TERVETULLEIKSI JOUKKOOMME!

 Briefly in English »

Yhteystiedot

Etelä-Tapiolan lukio
Ahertajantie 5
02100 Espoo · Katso kartalla »

Rehtori Anni Virnes
etunimi.sukunimi@espoo.fi
040 6393990

IB Coordinator David Crawford
forename.surname@espoo.fi
09-81639109

Kaikki yhteystiedot »