Hankintoja Etelä-Tapiolaan yhteisvoimin 

Huoltajat, tukenne on nyt tarpeen!

Hyvät lukiolaisten vanhemmat,

Lukuvuosi on lähtenyt hienosti käyntiin, ja koulussamme vallitsee hyvä yhdessä tekemisen ilmapiiri. Myös me vanhemmat olemme taas yhdessä antamassa oman panoksemme, luomassa hyvää kodin ja lukion välistä yhteistyötä ja auttamassa Etelä-Tapiolaa toimimaan entistä paremmin. Vanhempainyhdistyksessä pyrimme vapaaehtoisin jäsenmaksutuotoin tukemaan lukion toimintaa hankkimalla opetuksessa ja arjen aherruksessa tarvittavia välttämättömiä asioita.


Vuotuisilla jäsenmaksuilla vanhempainyhdistys on voinut toteuttaa varsin mittavia, koko koulua hyödyntäviä hankintoja. Yhdistys on hankkinut muun muassa niin kuulokkeita kuullunymmärtämisen kokeiden harjoitteluun, kemiaan ja fysiikkaa laborointivälineitä, kirjastoon ajankohtaisia, yhteiskuntapainotteisuuteen liittyviä teoksia  ja muun muassa musiikkiin ja liikuntaan opetusmateriaalia ja -välineitä. Olemme myös ostaneet useita viherkasveja koulun yleistiloja kaunistamaan.


Tukenne on tarpeen! Jotta vanhempainyhdistys pystyisi tänäkin lukuvuonna toteuttamaan opetusta hyödyttäviä ja yleistä viihtyvyyttä lisääviä hankintoja, toivomme, että tukisitte ponnistelujamme yhteiseksi parhaaksi maksamalla vapaaehtoisen jäsenmaksun, esimerkiksi 20/50/100 euron suuruisen – tai minkä tahansa muun hyväksi katsomanne summan - , yhdistyksen tilille viitenumerolla varustettuna.


Etelä-Tapiolan lukion vanhempainyhdistys ry

Tilinumero: Nordea IBAN FI7211123000307972

Viite: 5157

 

Kiitos tuesta ja mukana olosta! Tehdään yhdessä Etiksestä entistä parempi lukio!
Etelä-Tapiolan vanhempainyhdistys ry

 Briefly in English »

Yhteystiedot

Etelä-Tapiolan lukio
Ahertajantie 5
02100 Espoo · Katso kartalla »

Rehtori Anni Virnes
etunimi.sukunimi@espoo.fi
040 6393990

IB Coordinator David Crawford
forename.surname@espoo.fi
09-81639109

Kaikki yhteystiedot »