Etisläiset Bugman's Best NY ja Sköne & Co NY näyttivät vahvasti osaamisensa Uskalla Yrittää -finaalissa Helsingissä 18.-19.4.2018

Bugman's Best NY voitti toisen asteen Uskalla Yrittää -finaalin Helsingissä. Tuomaristo nosti sirkkkavälipalapatukkaa valmistavan yrityksen vahvuudeksi ekologisuuden, kotimaisuuden ja kotisirkkojen oman tuotannon sekä sen, että yritys on jo osakeyhtiö. Tuomariston perusteluita:
Selkeät tulevaisuuden suunnitelmat olemassa ja osakeyhtiö olemassa. Sijoittajat osoittaneet kiinnostusta toimintaan. Lisää tuotteita tulossa. Tilannetaju ja asiakkaan kohtaaminen erinomaisesti huomioitu.

Toisen asteen paras NY-yritys edustaa Suomea NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman EM-kilpailuissa Serbiassa heinäkuussa 2018.

Isot onnittelut, Bugman's Best NY Toivo Hursti, Matias Järventaus ja Aaron Uussaari.

Sköne & Co NY voitti Suomen Yrittäjien Paras tuote -palkinnon kierrätetyistä ja käytetystä purjeista tehtyjen laukkujen ansioista. Tuomaristo arvosti sitä, että purjeen vahvuus ja tarina ovat säilyttämisen arvoisia, jonka seurauksena hauskasta ekoteosta syntyi tuotekokoelma muotiesineitä, joilla on tarina. Tuomariston perusteluita: Hyvännäköinen, ekologinen tuote, joka hyödyntää kiertotalousajattelua. Markkinointi on ammattimaista ja hinnoittelu järkevää – myyjälle katetta ja ostajalle vastinetta rahoille.

Molemmat yritykset palkittiin myös Taaleri Special Award -palkinnolla: Yrittäjät pääsevät Taalerin Luolaan Porissa heinäkuussa 2018.

Isot onnittelut, Sköne & Co NY Edvin Ingman, Antti Ala-Härkönen ja Eeva Karvonen

Etiksen menestyjiä yrittäjyydessä: Bugman's Best NY, Sköne & Co Ny ja I'm Blue NY.