Diana NY voitti Paras toiseen asteen yritysesittely -kategorian Nuori Yrittäjyys -finaalissa

Etelä-Tapiolan lukion NY-yritys Diana NY herätti kiinnostusta ja niitti mainetta kansallisessa Nuori Yrittäjyys -finaalissa Hämeenlinnassa 3.-4.4. Kaksi päivää kestäneet messut keräsivät yhteen 60  Suomen parasta NY-yritystä niin peruskoulun kuin toisen asteen koulutuksestakin. Diana NY pääsi messuille Helsingissä järjestetystä semifinaalista, jossa se myös voitti palkinnon parhaasta palvelusta.

Diana NY:n liikeideana on sähköistää oppimateriaaleja. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vanhoista kalvoista ja ym. muistiinpanoista tehdään PowerPoint-esityksiä ja vhs-tallenteet muutetaan dvd-formaattiin

Finaalimessuilla Diana NY voitti parhaan toisen asteen yritysesittelyn palkinnon ja sai paljon kiitosta tuomareilta myös muissa kategorioissa. Messuilla jaettiin myös neljä muuta palkintoa toiseen asteen sarjassa: ”Vuoden paras NY-yritys”, ”Kohti kasvua - kunniamaininta”, ”Paras palvelu” ja ”Paras tuote”.

Nyt NY-vuosi alkaa kuitenkin kaikkien yritysten osalta lähennellä loppuaan, mutta Diana NY ei tulevaisuudessa tule katoamaan. Messuilla saatujen uusien asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa Diana NY:n matka jatkuu, ja tulevaisuudessa siintää ehkäpä Diana Oy.


Samuli Kääriä, Laura Rantala, Lotta Vartola, Paula Tuuppa, Annie Talvasto,
Rasmus Kivisaari, Eemil Nuuttila